Meccsre és ünnepekre vesszük a legtöbb tévét

Nincs is ennél jobb: egy jó film az ünnepen
Nincs is ennél jobb: egy jó film az ünnepen - © Fotó: AFP
Budapest – Jó hír a karácsony szerelmeseinek, hogy már csak két hónapot kell várni az év egyik legcsodálatosabb ünnepére. Lassacskán az utcák, kirakatok, boltok is felöltik ünnepi köntösüket, és mi is elővesszük színes égőinket, különböző csillogó díszeinket, kiegészítőinket a padlás rejtekeiből.

Színek, fények, illatok nyüzsgő játékával találjuk szembe magunkat ilyenkor, ami mind-mind segít a tökéletes hangulat megteremtésében. Érdemes azonban minél előbb elkezdeni a készülődést, ha nem akarsz az utolsó pillanatokban kapkodni a sok tennivalóval. Lássuk, melyek az elengedhetetlen kellékek egy igazi nagybetűs karácsonyi ünnepléshez.

Az ünnepi menü után bizonyára elvonul a család a szépen kidíszített nappaliba, hogy megnézzenek közösen egy jó családi filmet. Még nem járt át igazán a meghitt hangulat? Nincs is jobb egy igazi karácsonyi filmnél! Ha nem akarod a véletlenre bízni a vacsorák utáni esti mozit, kezdj el összeállítani egy listát a kedvenc ünnepi filmjeidről, amelyeket szívesen megnéznél a családod vagy a barátaid társaságában. Vacsora után sütizés mellé mi az igazán nagy klasszikusokat ajánljuk, mint az Igazából szerelem, a Grincs vagy a megunhatatlan Reszkessetek betörők-széria. Igen ám, de vajon kellően jól látható méretű az a televízió? Nos, a családok ebben a szezonban (a meccsidőszakon kívül) szánják rá magukat legtöbbször a tévévásárlásra.

ÉKN