Mázsaszámra vitte a vasat a MÉH-telepre

Mázsaszámra vitte a vasat a MÉH-telepre
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint vasanyagot tulajdonított el egy ingatlan udvaráról.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2015. március 20-án értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy a Zsombék utcai ingatlanának udvaráról eltűnt egy kazán. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként egy helyi férfi került a látókörükbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Istvánt 2015. április 1-jén 17 óra 15 perckor Debrecen, Siklós utcán elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a járásbíróság 2015. április 3-án elrendelt. A 34 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte és elmondta, hogy több mázsa vasanyagot vitt el az udvarról, amit eladott egy MÉH-telepen.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság Betörési Alosztály a terhelttel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , ,hirdetés