haon-sportoldal

2008.04.25. 12:06

Előzésre készülnek a Dunakanyarban

<p>Derecske - Az élvonalbeli női kézilabda bajnokság 18. fordulójában a Tajtavill-Derecske idegenben vendégszerepel, Köstner Vilmos tanítványai szombaton 17 órától Vácott lépnek pályára, a találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.</p>

Igencsak izgalmas csatára van kilátás, hiszen a csapatokat mindössze egy pont választja el a tabellán, így ha a hajdúságiak nyerni tudnának a Duna-parti városban, előrébb lépnének a tabellán.

A két csapat derecskeimeccse is szoros küzdelmet hozott, melynek végén a hazaiak 31–29-re nyertek.

Motiváltan

– Azon a mérkőzésen 10 gólt dobtam, mondta is Köstner Vilmos, ha Vácott is ennyiszer találok be az ellenfél kapujába, akkor elégedett lesz velem – mondta nevetve Pádár Margó, a derecskeiek kiváló átlövője.

– Nem titok, győzelemre készülünk, mert nagyon jó lenne már végre idegenben is nyerni. Nagyon készültünk erre a meccsre is, ki vagyunk éhezve egy szép győzelemre.

Teljesen mindegy, kik dobják a gólokat, kinek megy nagyon jól a játék, csakis az a fontos, hogy miénk legyen a két pont. Természetesen beszélgettünk arról, hogy lényegében már megvan a bentmaradáshoz szükséges pontszámunk, de ez nem tesz jóllakottá bennünket, mindenki úgy lép majd pályára, hogy a maximumot adja ki magából.

Továbbra is van motivációnk, minél jobb helyezést akarunk elérni a bajnokság végén. Éppen ezért is fontos a váci meccs, hiszen ha nyerünk, megelőzzük a riválisunkat.

Lehet keresnivaló

Az előzetes várakozások alapján óriási küzdelem lesz a felek között, s vélhetően csak apró dolgok dönthetnek majd a pontok sorsáról.

 – A szokásoknak megfelelően alaposan felkészültünk az ellenfélből, többször is megnéztük és kielemeztük a Vác játékát.

Úgy tűnik, a védekezésük mintha nem állt volna még össze teljesen, azaz itt meglephetjük őket.

Már gyakoroltuk azokat a figurákat, amikkel sikeresek lehetünk szombaton, bízom benne, ezekből minél többet megtudunk valósítani – nyilatkozta a Naplónak Pádár Margó, aki jelenleg 87 gólnál jár a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!