Matricagyűjtő zárórendezvény a DKV-val

Akt.:
Debrecen – Színes programmal köszönti a DKV Zrt. mindazokat, akik az elmúlt hónapokban csatlakoztak a Matricagyűjtő játékhoz. A Vidámparkba várunk minden matricagyűjtőt 2014. június 28-án délután 14.00 órától a Matricagyűjtő Akció zárórendezvényére.


Hozd magaddal az albumodat! Akkor is, ha kigyűjtötted, akkor is ha csak megvásároltad. Mindazok akik, valamennyi matricát megszerezték és beragasztották az albumba, ingyen mehetnek be a Vidámparkba és vehetnek részt az ingyenes programokon és értékes ajándékokat is kapnak. Azok se búsuljanak, akiknek nem teljes az album, mert bár ők fizetnek a belépőért, de az ingyenes programokon ők is részt vehetnek.

Milyen programokon? Egész délután ingyen utazhatnak az Omnibuszon, a Bábszínpadon pedig fellép a Valcer gyermekcsoportja, lesz torna Zsófival és a Vezér–fitnessel, lesz gyermek divatbemutató és a nap végén fergeteges bemutatóval lép fel a Dancing Boots Country Linedance Club.

A közlekedési parkban a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság hívja kerékpáros versenyre a gyerekeket, és rendőrségi kutyás bemutató színesíti a programot.

Köszöntsük együtt ezen a napon a 130 éves DKV Zrt.-t születésnapi tortával!

És ha ez még nem elég… használja ki az ingyenes vidám perceket. Egy órán át ingyen ülhet fel minden vendégünk az óriáskerékre!

Töltsünk el együtt egy kellemes délutánt!

– DKV Debreceni Közlekedési Zrt. –