Második helyen végzett a debreceni csapat a nemzetközi jégkorong tornán

Második helyen végzett a debreceni csapat a nemzetközi jégkorong tornán
© Fotó: Facebook/Debreceni Hoki Klub
Debrecen – A Debreceni Hoki Klub április 2-3-án rendezte meg a III. National Instruments Nemzetközi Jégkorong Tornát a Debreceni Jégcsarnokban, ezúttal az U 13-as korosztály számára.

A tornán a házigazdák csapata mellett a Vienna Tigers, a HC Kosice és a Miskolci Jegesmedvék fiataljai vettek részt, akik nagy számú szurkoló kíséretében érkeztek, így biztatásból nem volt hiány. A jól szervezett, jó hangulatú eseményen a bécsi tigrisek és a hazaiak emelkedtek ki a mezőnyből; nem véletlen, hogy ez a két együttes találkozott a vasárnapi döntőben. A tornagyőzelmet – főként a 3. harmadban mutatott eredményes játékával – a Vienna Tigers szerezte meg, a Debreceni HK, a HC Kosice és a Miskolci Jegesmedvék csapatai előtt.

A névadó szponzor jóvoltából az érmeken és a serlegeken kívül a legjobb teljesítményt nyújtó játékosoknak számos különdíjat is kiosztottak. A torna gólkirálya Mihalik András lett, a legfiatalabb játékos különdíját Mihalik Gergő kapta, mindketten a DHK játékosai. A hazai együttes legjobbjának Antek Tamást választották. Gratulálunk a csapatnak és a játékosoknak a kiváló eredményhez!

– Debreceni Hoki Klub –


Eredmények:

VIENNA TIGERS – DEBRECENI HK 2-4
HC KOSICE – MISKOLCI JEGESMEDVÉK 5-5
MISKOLCI JEGESMEDVÉK – DEBRECENI HK 2-7
VIENNA TIGERS – HC KOSICE 9-2
HC KOSICE – DHK 1-4
MISKOLCI JEGESMEDVÉK – VIENNA TIGERS 4-7

A 3. helyért: MISKOLCI JEGESMEDVÉK – HC KOSICE 1-10

Döntő: DHK-VIENNA TIGERS 3-7
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek