Másik csatornára váltott Megyeri Csilla

Megyeri Csilla mostanában Sebestyén Balázs műsorában látható
Megyeri Csilla mostanában Sebestyén Balázs műsorában látható - © Fotó: Polyák Attila
Budapest – Fontos számára, hogy hiteles legyen a követői szemében.

A debreceni Megyeri Csilla újonnan az RTL Klub műsoraiban tűnik fel. Sebestyén Balázs nagy sikerű, már ötödik évadánál járó Gyertek át! című csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsorában már két alkalommal is feltűnt Csilla. Csütörtök esténként a szórakoztató sztárvetélkedő egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből áll, akik két négyfős csapatot alkotva küzdenek meg egymással a győzelemért.

100 ezer követő

Ám a napokban a debreceni lányra nemcsak a műsor kapcsán figyelhettünk fel, hanem Instagram posztjai miatt is. Örömhírrel számolt be a rajongóinak, ugyanis elérte a 100 ezer követői számot. „Szeretném megköszönni nektek, hogy ennyien velem vagytok és elviseltek. Tudom, hogy mennyire megosztó a személyiségem” – olvashatjuk az influencer lány oldalán.

Múlt héten Papp Gergővel és Lakatos Márkkal beszélgetett a Reggeli című műsorban Csilla, akit a következő munkájáról faggattak. – Nagyon fontos, hogy hiteles legyek a közösségi oldalaimon, hozzám legközelebb a divat és a modellkedés áll, így abban igyekszem minden téren felkészült lenni – mondta Csilla.

ND


Budapest, Debrecen - Megyeri Csilla aggódik párja egészségéért, de az sem mellékes számára, hogyan mutat mellette. A több televíziós produkcióból is ismert debreceni celeb addig nem bújik össze vőlegényével, Zsoltival, amíg nem szabadul meg egyre nagyobb hasától. Megyeri Csilla egy helyi tévécsat...