Mark Hamill is támogatja a halálos beteg Star Wars-rajongó utolsó kívánságát

Akt.:
Mark Hamill is támogatja a halálos beteg Star Wars-rajongó utolsó kívánságát
© Fotó: hollywoodreporter.com
Los Angeles – Mark Hamill és John Boyega is csatlakozott egy halálos beteg Star Wars-rajongó utolsó kívánságát támogató kampányhoz: a súlyos daganatos betegségben szenvedő férfi még a decemberi bemutató előtt szeretné megnézni a Star Wars: Az ébredő Erő című sci-fit.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a 32 éves Daniel Fleetwoodnál nyáron diagnosztizáltak rákot és orvosai szerint nem éri meg a decembert.

A férfi felesége, aki gyűjtést is indított az interneten, hogy fizetni tudják Daniel kezelését, ForceForDaniel jelszóval kampányol most azért a Twitteren, hogy férje még halála előtt megnézhesse az új Star Wars-mozit.

Fleetwood elmondta, hogy nyolc-kilenc éves kora óta nagy rajongója a Star Warsnak. “Annak alapján, amilyen gyorsasággal súlyosbodott a betegségem az elmúlt két hónapban, nem hiszem, hogy megérem még a bemutatót” – jelentette ki.

Mark Hamill, John Boyega és a Csubakkát alakító Peter Mayhew is csatlakozott a Twitter-kampányhoz. Hamill az eredeti trilógiában alakította Luke Skywalkert, Boyega a december 18-án debütáló új film egyik főhőse.

J.J. Abrams, a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője két éve, a Sötétségben – Star Trek premierje előtt lehetővé tette egy New York-i rajongó, Daniel Craft számára, hogy halála előtt megnézhesse a produkciót. Craft a vetítést követő napokban hunyt el.

A cikk forrásáért kattintson a linkre!

– MTI –
hirdetés