HAON - Kultúra

2018.09.19. 11:34

Falunap kétévente van Vekerden, de akkor mindent bele adnak

Vekerd - Hajdú-Bihar legkisebb, önálló települési önkormányzattal rendelkező településen csak kétévente rendeznek falunapot.

Vekerd - Hajdú-Bihar legkisebb, önálló települési önkormányzattal rendelkező településen csak kétévente rendeznek falunapot.

Akkor azonban Juhász István polgármesterrel az élen, igyekeznek remek hangulatot varázsolni és kiváló előadókat meghívni.

Így történt ez az idén is. Szeptember 15-én egymást váltották a különböző stílust képviselő fellépők, akik között egyaránt volt népi, nosztalgikus, kevésbé ismert és mindenki által jól ismert is. Vekerd lakossága és a környező településekről ideérkezők jó közönségnek bizonyultak. Minden műsorszámot nagy tapssal jutalmaztak. Koós János és Dékány Sarolta igazi kuriózumnak számítottak. Együtt dalolták velük a jól ismert slágereket.

A csökmői Oláh Lajos és felesége Terike szeretnek mulatni. Ha tehetik, elmennek a környékbeli falunapokra, így most Vekerdet sem hagyták ki. Nagyon jól érezték magukat.

- B. Kiss Andrea -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!