Helyi közélet

2008.05.30. 20:38

Szavazzanak a gyermekekre!

<p>Debrecen – Internetes portálukon várjuk jelentkezésüket a gyermekszépségversenyre. Technikai okok miatt az előzőekben megadott e-mail cím helyett a következőre várjuk jelentkezésüket: [email protected].</p>

A nevezést mind a lányok, mind a fiúk köréből három kategóriában fogadjuk (0-12 hónap, 1-4 évesek és 4-8 évesek). A gyermekek fotóit csak elektronikus úton tudjuk fogadni. A játékban Hajdú-Bihar megyei lakcímmel bejelentett szülő(k) gyermekei vehetnek részt. Nevezési határidő június 11. déli 12 óra. Érvényes a jelentkezés, ha a beküldő megadta a versenyző pontos nevét, születési idejét, az életkorához tartozó kategóriát, az egyik szülő nevét és telefonos, valamint e-mailes elérhetőségét és a bejelentett állandó lakcímét.

Szavazni június 13. és június 29. között lehet a www.gyermek.haon.hu címen. A három kategória három helyezettje ajándékot kap, 100.000 forintos összértékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában