Maradona a következő vb-n is

Diego Maradona lehet az argentin nemzeti futballválogatott szövetségi kapitánya a következő, 2014-es világbajnokságon is – adta hírül a német dpa hírügynökség. Információjuk szerint erről az argentin nemzeti futballszövetség, az AFA szóvivője, Cherquis Bialo beszélt egy helyi lapnak. A Clarín nevű újság szerint a szóvivő azt mondta, hogy az AFA elnöke, Julio Grondona szerződési ajánlatot tesz […]

Diego Maradona lehet az argentin nemzeti futballválogatott szövetségi kapitánya a következő, 2014-es világbajnokságon is – adta hírül a német dpa hírügynökség. Információjuk szerint erről az argentin nemzeti futballszövetség, az AFA szóvivője, Cherquis Bialo beszélt egy helyi lapnak.

A Clarín nevű újság szerint a szóvivő azt mondta, hogy az AFA elnöke, Julio Grondona szerződési ajánlatot tesz Maradonának, amely szerint ő maradhat a csapat szövetségi kapitánya a következő futball-világbajnokságon is. Maradona egyébként az idei, dél-afrikai VB-n, a német válogatottól elszenvedett 4:0-ás vereség óta nem nyilatkozott érdemben, és hazatérése óta állítólag kerüli a nyilvánosságot.

– Független Hírügynökség –