Sport

2008.05.01. 22:25

LABDARÚGÁS: A Fradi kikapott a Kecskeméttől, már csak matematikai esélye van a feljutásra

<p>Ferencváros labdarúgócsapata hazai pályán 2-1-re kikapott a Kecskemét együttesétől a másodosztály Keleti csoportjának csütörtök esti rangadóján, így már csak matematikai esélye maradt a feljutásra.</p>

Már csak öt forduló van hátra az NB II küzdelmeiből és a Fradi 11 pontos hátrányban van a listavezető Kecskeméttel szemben.

A mérkőzés elején többet támadott a zöld-fehér gárda, ám a vendégek lassan magukra találtak, és átvették a kezdeményezést. Az első félidőben mindkét gárda megszerezhette volna a vezetést, de egyikük sem tudott betalálni, így 0-0-ával vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész elején Montvai révén megszerezte a vezetést a Kecskemét, ám Ndjodo szinte azonnal egyenlített. A folytatásban már inkább a vendégek akarata érvényesült, a 73. percben Montvai megszerezte második találatát, amire már nem tudott válaszolni az FTC, amely a másodosztályban még nem tudta legyőzni a Kecskemétet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!