Már webáruházból is megrendelheti az EKO kiváló termékeit

Akt.:
Már webáruházból is megrendelheti az EKO kiváló termékeit
Mindenki ismeri a házi készítésű lekvárok, savanyúságok, mártások, zamatos befőttek felejthetetlen ízét, amelyek ott sorakoztak a nagymama kamrájának polcán.

Akik igazi házias, természetes alapanyagokból készült, adalékanyag- és tartósítószermentes finomságokra vágynak, akkor látogassanak el, immár otthonról ülve is, a nap bármely szakában az EKO Kft. online éléskamrájába.

AZ EKO webáruházából közvetlenül a gyártótól rendelhetjük meg a természet patikájának értékes, és ellenőrzött gyümölcseiből, zöldségeiből készült termékeit, melyek az előállítás során megőrzik a bennük rejlő nélkülözhetetlen vitaminokat és a lenyűgöző, természetes aromákat. Így akár a hűvös téli napokon is élvezhetjük a nyár ízeit, finom csemegékkel lephetjük meg barátainkat és családunkat. Ráadásul amellett hogy egészségesek, a 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő EKO Kft. még a fogyókúrázókra, cukorbetegekre is gondolt, hiszen több befőtt, lekvár is készül csökkentett energiatartalommal, édesítővel. Magyarországon tiszta környezetben, szigorúan ellenőrzött körülmények között termesztett, GMO mentes, a betakarítást követően frissen feldogozott nyersanyagból állítják elő a konzerveket, melyeket a legkorszerűbb vákuumzárási és hőkezelési eljárással tartósítanak. A teljes gyártási folyamatot kontrollálják, a nyersanyag termeltetésétől kezdve a feldolgozás, csomagoláson át a kiszállításig, így garantáltan kiváló minőségű élelmiszereket fogyaszthatunk mindig.

A webáruházban kényelmesen rendelhetünk mintegy hetven különböző terméket, eltérő kiszerelésekben is: konzerv borsó, csemegekukorica, babok, különleges ízű mártások, befőttek, savanyúságok, ivólevek, ketchupok, nem beszélve az utánozhatatlan, Magyar Termék Nagydíjas Nagymama lekvárokról. Egészség és felejthetetlen íz világ jellemzi az EKO termékeit, amihez immár az ország egész területéről könnyen hozzá lehet jutni!

EKO – pont olyan, amilyenre vágysz!

https://ekowebaruhaz.hu/

– PR cikk –