Helyi közélet

2015.03.15. 13:20

Útra készen Kiss Ádámmal

Debrecen - Kiss Ádám, az ismert humorista Föld körüli útra invitálja közönségét.

Debrecen - Kiss Ádám, az ismert humorista Föld körüli útra invitálja közönségét.80 perc alatt a Föld körül című műsorával újra Debrecenbe érkezik Kiss Ádám, a Dumaszínház humoristája: március 21-én a Lovardában nevetteti a közönséget.

A hétvégén zajlik a Kölcsey Központban a hagyományos tavaszi debreceni utazási vásár és kiállítás, ahol a kiállítók segítségével a világ bármely pontjára eljuthatunk. Kiss Ádám segítségével jövő héten szombaton négy kontinensen kalandozhatunk.

Az interneten publikált filmsorozataiban láthattuk az elmúlt egy évben a fiatal humoristát Erdélytől kezdve Svájcon át Angliáig utazgatni, melyek nem csak a fellépések hátterét mutatták meg a nézőknek, de éppen az adott ország, város embereinek mindennapjait, a helyi szokásokat is górcső alá vették. Ezekből is válogat Kiss Ádám első önálló műsorába, ami jövő héten már extra előadás, a legutóbbi debreceni alkalommal pillanatok alatt elfogytak a jegyek – aki ott szeretne lenni, annak érdemes most is időben megváltani a belépőt a rendezvényre.

Tizenegy országon át vezeti majd közönségét az utazó nevettető, aki a sztorik mellett képeket és videókat is vetít majd történetei hitelességének alátámasztására. A nyolcvan perces dumás utazás közben nem lesz szünet, Ádám szerint ennyit pont kibír mindenki pisilés nélkül.

A március 21-én 19 órakor kezdődő előadásra belépőjegyek a Lovardában, a Campus Pont jegyirodában, a Földkörüli Utazás debreceni irodájában, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban, az OTP Travelnél, a Tourinformban és a Napló-székházban válthatók. Kapunyitás 18 órakor.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában