Két új DKV-alkalmazás segíti a közlekedést Debrecenben

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Getty Images
Debrecen – A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése című (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

A két új szolgáltatás célja nem csak a helyi, hanem a városunkba érkező, közösségi közlekedési szolgáltatásainkat igénybe vevő utasok közlekedésének a megkönnyítése.

A programok lehetőséget biztosítanak a menetrendek mellett az egyes járatok megállóhelyenkénti, útvonalankénti keresésére is. Mindezen túl, az utazás szervezésének megkönnyítésére nagy segítséget nyújt a térképes kereső és a “Honnan hová” útvonal kereső.

Debrecen város helyi menetrendje és térképes keresője egy korszerű, internetes, böngésző alapú utastájékoztató szoftver. Az alkalmazás bármely népszerű böngészővel futtatható.

A web-es felület megtekintéséhez grafikus megjelenésű böngészőre van szükség, amely engedélyezett JavaScript támogatással rendelkezik. Az eddig tesztelt böngészők:

· Internet Explorer 8+
· Mozilla Firefox 4+
· Opera 11+
· Google Chrome 9+

Az utóbbi időszakban beérkezett javaslatok, észrevételek alapján tovább fejlesztettük az online szolgáltatásunkat, annak érdekében, hogy mindenki számára kényelmesen, egyszerűen használható legyen az alkalmazás.

További részletek és az alkalmazások a www.dkv.hu internetes oldalon.

– DKV Debreceni Közlekedési Zrt. –