Már kaphatók a Loki-bérletek

Akt.:
Már kaphatók a Loki-bérletek
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC Futball Zrt. idén sem emeli meg a labdarúgó bérletek árát, ugyanakkor a szurkolók a tavalyihoz képest eggyel több, összesen 17 hazai mérkőzést láthatnak a Nagyerdei Stadionban.

A Loki-meccsekre érvényes állandó belépők július 4-től, szerdától megvehetők a stadion pénztáraiban, a DVSC Shopban, és a Nagyerdei Stadion weboldalán.

Az eddigi bérleteseknek július 28-ig, a Mezőkövesd elleni első hazai bajnoki mérkőzésig tartja fenn a klub megszokott helyüket. A bérletárusítás augusztus 4-én zárul.

A 10 éven aluli gyerekeknek ezután sem kell belépőjegyet váltani. Ha a szülők, nagyszülők is szeretik a futballt, érdemes családi bérletet venniük, mellyel jelentős megtakarítást érhetnek el. A családi bérletek csak személyesen válthatók meg.

A nyugdíjasok részére külön szektort tartanak fenn. A családi és nyugdíjas bérletet váltókat, valamint a stadionkártyával még nem rendelkező szurkolókat is a pénztárak szolgálják ki.

A kerekesszékeseket a DVSC ingyenes belépési lehetőséggel tiszteli meg, és kísérőjüknek is kedvezményt biztosít.

A stadion pénztárai hétköznapokon péntek estig, a DVSC Shop pedig hétfőtől szombat délutánig várja a szurkolókat. A www.nagyerdeistadion.hu folyamatosan rendelkezésre áll.

A DVSC labdarúgó bérlettel kapcsolatos részletes információk a DVSC honlapjáról, valamint a +36/30-316-4910-es telefonszámról tudhatók meg.

– DVSC –