Már jobban van a kórházba szállított fideszes képviselő

Még mindig kórházban van, de már sokkal jobban érzi magát Csizi Péter. A fiatal fideszes képviselőhöz hétfőn kellett mentőt hívni a Parlamentbe.

A politikus a Független Hírügynökségnek arról beszélt, hogy valószínűleg egy visszamaradt arcüreggyulladás okozta a rosszullétet: belázasodott, felszökött a vérnyomása, látászavar és erős fejfájás jelentkezett nála. Azt mondja, már jobban van, bár a fejfájása még nem múlt el teljesen. A 28 éves képviselőre még több vizsgálat vár a következő napokban.

Egy visszamaradt arcüreggyulladást mutatott ki a CT-vizsgálat, megduzzadt a nyálkahártyája, amitől kisebb légutak elzáródtak, felment a vérnyomása és a láza is felszökött – mesélte a Független Hírügynökségnek Csizi Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője, akit hétfőn kórházba kellett szállítani.

A politikus a Parlamentben lett rosszul. Azt mondja, eleinte kicsit szédült, de ezt az időjárásnak és a frontnak tudta be. Aztán az ülésteremben, amikor egy levelet akart elolvasni, összefolytak a betűk és erősödött a fejfájása is, ekkor kért orvosi segítséget. Csizi Péter már jobban van, a következő két napban azonban még több vizsgálaton is át kell esnie, kedd éjszaka például a keringését nézik majd.

– Független Hírügynökség –