Már idén három új dal Kowáéktól

Április 11-én ismét a Lovardában koncerteznek.
Április 11-én ismét a Lovardában koncerteznek. - © Fotó: HBN
Debrecen – Készül az új, 2016-ra ígért lemez a Kowalsky meg a Vega zenekartól, melynek tagjai április 11-én a Lovardában koncerteznek.

A Kowalsky meg a Vega zenekar tavaszi klubturnéjának egyik következő állomása a debreceni, ahol az elmúlt albumok dalai mellett már a készülő új lemezről is több számot elhoznak a srácok a koncertre. A lemezt egyébként, ahogy az előzőeket is, debreceni stúdióban rögzítik.

– Folyamatosan dolgozunk, az előző években megszokott ütem szerint, ami azt jelenti, hogy nem egy adott időpontban, egy-két hét alatt vesszük fel az új lemezt, hanem egész évben – ezúttal is Moszinál, Debrecenben. Három számot a 2016 januárjára tervezett stúdióanyagról már ebben az évben bemutatunk, a Varázsszavak klipje már ki is jött – tájékoztatta lapunkat a zenekar énekese, Kowalsky.

Az elmúlt években Kowát több zenekarba hívták vendégénekesnek, és a Kowa meg a Vega is játszott együtt vendégzenészekkel. Az énekes elárulta, az új albumon is hallhatunk majd ilyet: – Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy lesz ilyen, egy mindenki által jól ismert személyiséggel dolgozunk együtt. Valójában ez az ő felkérése volt a saját lemezére, de annyira tetszik nekünk, amit közösen készítettünk, hogy szeretnénk, ha a mi korongunkra is felkerülne. Azt azért még megsúghatom, hogy a június 12-i budapesti koncertünkön vendégként majd ez a zenész ott lesz velünk a színpadon.

Az április 11-i debreceni koncerten két előzenekara is lesz a Kowalsky meg a Vegának, a Helozep! és a Mocsok1kölykök.

HBN-SzL


Belépőjegyek a Lovardában, a Campus Pont Jegyirodában, az Ifjúsági Házban és a Tourinformban kaphatók.