Már húszezer ember látta az Impressziókat

A Modem eddigi legnagyobb kiállítása nyílt meg 2018. június 18-án, Impressziók címmel
A Modem eddigi legnagyobb kiállítása nyílt meg 2018. június 18-án, Impressziók címmel - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Bő egy hónap nyitva tartás után húsz tárlatvezetéssel, több mint 19 ezer látogatóval büszkélkedhetnek az Impressziók tárlat szervezői.

A Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Warholig című kiállítás újabb fordulóhoz érkezett: a hét második felében várható a húszezredik érdeklődő a MODEM tárlatán. A húszezredik belépőt váltó vendéget a kikapcsolódás további lehetőségeivel ajándékozzák majd meg, de a többi érkező számára is kínálnak hívogató meglepetéseket. A következő három tárlatvezetésre (Csík János Kossuth-díjas zenész, Mélyi József művészettörténész, Scherer Péter színész – képünkön) már beteltek a helyek, de kalauzol hamarosan Topor Tünde főszerkesztő és Winkler Nóra művészeti író, feLugossy László, Ferenczy Zsolt, Gerper Pál és Asztalos Zsolt képzőművészek is.

i1Fotó: Derencsényi István


Mészáros Tibor
Debrecen - Mészáros Tibor színművész tartott tárlatvezetést az Impressziók című kiállításon a Modemben, szombaton. Az impresszionista alkotók munkáit eddig több mint 10 ezren látták. A nagy érdeklődésre való tekintettel a látogatók mostantól minden vasárnap 16 órától tárlatvezetéssel kísérve járh...