Már előzetesben ülnek a fiatal nőt kiraboló támadók

Egyhamar előzetesbe kerültek
Egyhamar előzetesbe kerültek - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – Egy fiatal nőt támadott meg Debrecen belvárosában az a két gyanúsított, akiket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen személyi szabadság megsértése bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 4-én 10 óra körüli időben, Debrecenben a Hatvan utcán – a Múzeum közben – sétált egy fiatal nő, akit két ismeretlen férfi megállított és nem engedték, hogy tovább menjen. Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd az egyikük a sértettet egy késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követően elvették az áldozatnál talált értéket, majd a helyszínről elmenekültek.

A rendőrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a két támadót, akik közül M. Arnoldot 2014. július 8-án 13 óra 50 perc körüli időben, míg társát G. Róbertet másnap 9 óra 15 perc körüli időben, Debrecenben elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 24 és 18 éves helyi lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. július 11-én előzetes letartóztatásba helyezte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Debrecenben elfogták a késsel megsebesített fiatal nő támadóit
Debrecen, 2014. július 9., szerda (MTI) – A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megtámadtak és késsel megsebesítettek egy fiatal nőt Debrecen belvárosában – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.


Elfogták a fiatal nő támadóit
Debrecen – A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik megtámadtak egy fiatal nőt Debrecen belvárosában.