Már egyesztendős a Nagyerdei Stadion

Akt.:
Ünnepi programokkal várja az érdeklődőket és a szurkolókat az egyéves Nagyerdei Stadion.
Ünnepi programokkal várja az érdeklődőket és a szurkolókat az egyéves Nagyerdei Stadion. - © Fotó: HBN
Debrecen – Kétnapos ünnepi programokkal várják az érdeklődőket a Nagyerdőn.

Egyéves a Nagyerdei Stadion – a 2014. május 1-i kapunyitást ünnepli az intézmény az idei majálison. A kétnapos nagyerdei rendezvény első napján, május 1-jén, pénteken elsősorban gyerekeknek szánt programokkal, míg szombaton DVSC-TEVA–Videoton rangadóval várja a vendégeket a DVSC és a Nagyerdei Stadion.

A születésnapon, a munka ünnepén délelőtt 10 órakor nyit a stadion Állatkert felőli oldalánál a családi terasz, s fél 11-kor kezdődik az első program: a Csicseri és Borsó zenekar koncertjét hallgathatják az érdeklődők. A folytatásban játszópark és zene szórakoztatja a közönséget, majd fél 2-től a gyerekek kisállatokat simogathatnak, útnak indul a csacsifogat, s nem sokkal 2 óra után várható, hogy a két debreceni pingvin ismét tiszteletét teszi a Nagyerdei Stadion melletti forgatagban. Fél 3-tól a Zeneteátrum előadásában rajzfilmslágerek hangzanak fel, színre lép a lufibohóc, majd az Eagle Dance Line együttes táncparádéja következik. A Nagyerdei Stadion több száz szeletes tortáját 16 órakor vágják fel, s osztják szét az ünneplő közönség között. Ezt követően a magyar hagyományok ápolásáról nevezetes Fehérlófia Egyesület látványos bemutatója zárja a napot.

Május 2-án, szombaton a Lokié a főszerep! A szurkolói terasz 10 órakor nyit, 14 órakor mérkőzik a DVSC-TEVA a Videotonnal. A pénztárak pénteken és szombaton 9 órától várják a drukkereket – a szervezők reményei szerint minél többen biztatják majd a Lokit a helyszínen. A mérkőzést követően, 16 órától a 2004/2005-ös évad jeles mérkőzéseinek összefoglalóját vetítik az Állatkert felőli szurkolói teraszon.

HBN
hirdetés