Már dolgoznak Püspökladány és Sárrétudvari között is

Akt.:
Hajdú-Bihar – Felújítják a 4211-es jelű út közel 4,3 kilométeres szakaszát, a kivitelezők már birtokba is vehették a munkaterületet. A fejlesztés előreláthatóan 90 napot vesz majd igénybe.

A kivitelezők a kopóréteg profilmarásáról, a süllyedéseknél a teljes pályaszerkezet cseréjéről, a kiegyenlítő aszfaltréteg és az új kopóréteg terítéséről, az új tartós burkolati jelek felfestéséről, valamint a KRESZ táblák igény szerinti cseréjéről és pótlásáról is gondoskodnak – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében. A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Ugyanez a helyzet a 4904-es úttal is, ezt 4,2 kilométeren újítják fel Nyíradony és Nyírábrány között. Itt is félpályás útlezárásra kell készülni az arra járóknak.


Balmazújváros, Hajdúnánás - Elkezdődött a Balmazújvárost Hajdúnánással összekötő, 3323. jelű út korszerűsítése a 21-es és a 27-es kilométerszelvényben. A munkálatok várhatóan június végén fejeződnek be. Az útfelújítás idején 30, illetve 40–60 kilométeres sebességkorlátozás és előzési tilalom van ...