Már csak 2 napig! Termékek, szolgáltatások akár 50%-kal olcsóbban!

aukció
aukció
Már csak pár nap, és újra leüt a kalapács Magyarország legizgalmasabb árverésén, a Topaukción (www.topaukcio.hu).

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál a napilapjai (Hajdú-Bihari Napló, Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak, illetve hírportáljai (HAON, BOON, SZON) látogatóinak. Június 18-án (pénteken) 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország tizenkilenc megyéjének részvételével a legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverés, a Topaukció (www.topaukcio.hu/).

Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? A licit 50 %-ról indul, és széles körű termékválasztékot kínálunk Önnek, már csak 2 napig!

A Topaukció látogatók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével kedvezményesen jussanak a megszerezni kívánt termékhez.

A kikiáltási ár 50 %-ról indul

Az immáron hatodik Topaukció szabályai nem változtak, erről bővebben tájékoztattuk Önt a napilap hasábjain és a www.topaukcio.hu/ oldalon az Így működik menüpont alatt. Az ajánlat ismét rendkívül sokoldalú: márkás és modern számítástechnikai termékektől a szórakoztató elektronika legújabb vívmányain át egészen a legkülönfélébb autós- és nyelvtanfolyamokig terjed a paletta.

Oldalainkon találhat wellness-hétvégéket, autókat és márkás órákat, ékszereket, amelyek akár eredeti áruk feléért is megvásárolhatóak. A kikiáltási ár tehát a kereskedelmi ár fele. A napilap hasábjain június 18-tól kerültek bemutatásra a termékek, és egészen hétfőig válogathat a nagyszerű termékek közül. A böngészésétől a Topaukció árverésre való regisztrációig csak egy kattintás az út, és Ön máris tizenkilenc megye legnagyobb virtuális árverésén találja magát.

Most először Magyarország minden megyéjéből érkeznek termékek, illetve budapesti ajánlatokat is találhat az oldalon! Regisztráljon és licitáljon, az aukció június 29-ig tart! Egy kis szerencsével kényelmesen, az interneten vásárolhat, és ezzel még pénzt is spórolhat. Tehát: licitáljon, és profitáljon szenzációs árakkal! Az aukció június 29-én 18.00 órától folyamatosan zárul 22.00 óráig, bővebben tájékozódhat a kiválasztott termék mellett.

A licitáláshoz ezúton is jó szórakozást és sok szerencsét kíván a Topaukció csapata!