Már az első félidőben eldőlt a HTE meccse

Újabb győzelmet zsebeltek be
Újabb győzelmet zsebeltek be - © Fotó: Matey István, archív
Hajdúböszörmény – A Ricsilla Futsal csapatát látta vendégül a Hajdúböszörményi TE a női futsal NB I. 16. fordulójában. A múlt hétvégi összecsapás, ahogyan az várható volt, hazai sikert hozott, 4–0-ra nyertek a böszörményiek.

Az ötödik percben két gól is esett, Tell Zsófia és Pádár Anita is betalált. A szünet előtt Vígh Renáta növelte az előnyt, majd Tell ismét beköszönt, ezzel kialakítva a 4–0-s végeredményt. Quirikó Vivien, a HTE vezetőedzője a Futsalhungary.hu-nak nyilatkozva elmondta, az első félidőben egészen jól játszottak, a gólok mellett még jó néhány helyzetet kialakítottak. „A második játékrésszel már nem vagyok elégedett, bár helyzeteink itt is adódtak, de egyet sem tudtunk gólra váltani. Annak örülök, hogy kapott találat nélkül lehoztuk a meccset, de ebben oroszlánrésze van kapusunknak is, aki kiválóan védett.”

HBNA tények

HTE–Ricsilla Futsal 4–0 (4–0)

Hajdúböszörmény, Városi Sportcsarnok, vezette: Takács.

HTE: Torma L. – Tell Zs., Bokor A., Pádár A., Vígh R. Csere: Szekér A., Kota G., Nagy A., Mogyorósi Zs. Edző: Quirikó Vivien.

Ricsilla: Kiss E. – Megyeri B., Orbán Sz., Marsai N., Tillinger D. Csere: Nagy B., Lehota Sz., Horváth L. Edző: Halmos Máté

Gól: Tell (5., 18.), Pádár (5.), Vígh (17.)