Maksa Zoltán ölne, ha megerőszakolnák a lányát!

Maksa Zoltán ölne, ha megerőszakolnák a lányát!
A humorista radikális elveket fogalmazott meg az internetes sztártévének adott interjújában.

Maksa Zoltán szerint jelenleg az egész ország a csőd felé száguld, aminek a két legfőbb oka az alázat és az emberi tartás teljes hiánya. Maksa élesen bírálta a tanárverőket, az Amerikából érkező kulturális “mocskot” és a videojátékokat is. A humorista komolyan fél attól, hogy meg fogják erőszakolni a lányát, de attól még jobban tart, hogy ha ez megtörténik, akkor Ő fegyverrel lelövi az erőszakolót.

A Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán megdöbbentően szókimondó módon nyilatkozott a tabutv.hu riporterének a NévShowR legutóbbi adásának forgatásán, ahol épp a születésnapját ünnepelték. “Jelenleg egy békés időszakban élünk, ahol ugyebár békés átmenet zajlik a csődből a káoszba! Két dolog hiányzik nagyon a társadalomból jelenleg: az egyik az alázat, a másik pedig az emberi tartás. Nem olyan útra kellene terelni a dolgokat, mint ahogyan most intézzük. Lásd, tanárverés és hasonló dolgok. Kicsit félek a jövőtől őszintén szólva!” – mondta el a tabutv.hu internetes videójában Maksa Zoltán, aki a beszélgetésben élesen bírálta az Amerikából hazánkba érkező “moslék” kultúrát is.

“Az akciófilmek, a horrorfilmek, a játékok, ölik a gyerekeinket. Nem tudom, hogy a négy éves lányomat hogy fogom majd tudni megvédeni ettől a rengeteg iszonyattól. Ha esetleg 16 éves lesz, és egy kopasz bunkó megerőszakolja, akkor nem tudom, hogy le fogom-e lőni mind a kettőt!” – adta ki magából dühét a Tabu Tv internetes videójában Maksa, aki szerint a megoldás a teljes megtisztulás lenne.

A humorista kapásból kizárná Amerikát a médiából, úgy ahogy van! “Nincsenek a gyerekek hazaszeretetre nevelve. A tiniknek az a véleménye általában, hogy ez egy szar ország, és valóban el is tudom fogadni! Az interneten például csak a szex körül zajlanak a csevegések, pedig egy nőnek lelke van! Ezt hol tudják felfogni?!” – ecseteli a tabutv.hu riporterének nézeteit Maksa Zoltán, aki szerint nagyon furcsa világ az, amiben mind élünk.

Forrás: Tabu Tv