Majka nem tett meg mindent

Majka nem tett meg mindent

Majoros Pétert a Való Világ1 adásaiból ismerhette meg a közönség, persze nem ezen a néven, hanem Majkaként.

Az egykori villalakó, rapper, rádiós- tévés műsorvezető elsősorban nő ügyei, botrányai miatt került legtöbbször a bulvár lapok címlapjára. Az ózdi hősként emlegetett rapper már a villában kitűnt, és neki a valóságshow után is sikerült – ami a többieknek talán kevésbé – hogy három hónap után is érdekes maradjon a közönség számára. Őt kérdeztük arról, hogy valóban mindent meg kell-e tenni a jelentkezőknek a VV válogatáson?

Azt tegyék meg csupán, amit meg akarnak tenni, azaz, ami a saját értékítéletükbe még belefér. Tőlem azt kérték a válogatáson, hogy mutassam meg a hátsófelemen lévő tetoválásomat, erre azonban én nemet mondtam, nem akartam levetkőzni. Akik ott ülnek a zsűriben, azok tudják, hogy kiket keresnek, egyéniségeket. Felesleges nagy dolgokat megtenni, hiszen azzal is lehet valaki különleges, ha nemet mond a feladatokra ” – vélekedett Majka.

Majka azt is elmondta, hogy bármikor visszamenne a villába, és annak idején ő azért jelentkezett, mert nem volt más lehetősége. „Hál’Istennek azonban sikerült elérnem, amit szerettem volna” – mondta az ózdi hős.

NSzR