Helyi közélet

2008.05.29. 12:52

„Az anyám valójában áldozat”

<p>Az édesanyám nem gyilkos volt, hanem áldozat – hangsúlyozta szerdán annak a 47 éves nőnek a fia, aki május 15-én délben öngyilkosságot követett el. Az anyám eddig bírta, hogy az apám folyamatosan veri, sanyargatja – mondta.<BR /></p>

Az édesanyám nem gyilkos volt, hanem áldozat – hangsúlyozta a Haonnak szerdán annak a 47 éves nőnek a fia, aki május 15-én délben öngyilkosságot követett el a Kenézy-kórházban.

Három nappal előtte az asszony egy családi veszekedés során – a rendőrség feltételezése szerint – halálos szúrást ejtett volt férjén.

Fiuk nem tagadja, hogy az édesanyja elkövette a bűncselekményt, de kiemelte: az apja három évtizeden át sanyargatta, ittasan gyakran megverte, megalázta szülőjét és őt magát is.

– Az anyám, aki hosszú időn át a gyermek intenzív osztályon volt főnővér, csak tűrt és tűrt, egészen eddig. Nem bírta tovább. Az apám oldalba és mellkason döfte azon az estén, s nem tudom, hogyan, de védekezett.

Nem ölt, hanem védekezett – ismételte a 22 éves fiatalember.

Őt egyébként a rendőrség nem engedte be csontsoványra fogyott édesanyjához az intenzív osztályra, mondván, az befolyásolhatja a nyomozást. A nőt ugyanakkor nem gyanúsították meg.

Előzmények:

Családi tragédia Debrecenben

Több késszúrással megölte férjét, a megyei rendőr-főkapitányság 52 éves fegyvermesterét felesége még Pünkösd napján.

Kapcsolódó cikkek:

  • Megkéselte az ellenőrt
  • Rátámadt feleségére
  • Egyezkedett volna a szurkáló
  • Életveszélyben a pénzszállító Fegyveres támadás Debrecenben 2008.05.20. Video Video
  • Rablógyilkosság Tokajnál
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában