Majdnem belehalt a rúgásba, amit Böszörmény főterén kapott

Hajdúböszörmény – A férfi elesett, és beverte a fejét a járdába, az eszméletét is elveszítette. A tettes és a barátnője is elhagyta a helyszínt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály egy 31 éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett, egy 34 éves nővel szemben pedig segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

B. Csaba 2016. augusztus 20-án 23 óra körül Hajdúböszörmény főterén szóváltásba keveredett egy férfival, majd a vita verekedéséig fajult.

A hajdúböszörményi lakos a megalapozott gyanú szerint fejbe rúgta a sértettet, aki elesett, és a fejét beütötte a járdába, majd az eszméletét is elvesztette. B. Csaba, valamint az esetnél végig jelenlévő barátnője nem nyújtott segítséget a sérültnek, hanem közösen távoztak a helyszínről. Az orvosi vélemény szerint a sértett súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök adatgyűjtést követően a férfit és hajdúböszörményi barátnőjét, N. Melindát otthonukban elfogták és előállították, majd a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrség a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a főügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –