Majd’ ötszáz liter gázolajat lopott egy férfi Püspökladányban

Majd’ ötszáz liter gázolajat lopott egy férfi Püspökladányban
© Fotó: police.hu
Püspökladány – A püspökladányi rendőrök vádemelést javasolnak a 31 éves gyanúsítottal szemben.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 31 éves D. Gyula ellen.

A nyomozás adatai szerint 2015. szeptember 8-án éjszaka a gyanúsított behatolt egy püspökladányi cég telephelyére, ahol két munkagép üzemanyagtartályát is felfeszítette. A férfi összesen 490 liter gázolajat tulajdonított el a két tartályból.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínen és a környező utcákban adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kabai lakost, akit 2015. október 1-jén gyanúsítottként kihallgattak. D. Gyula tartózkodási helyén a nyomozók házkutatást tartottak, amely során egy garázsban több műanyag kannában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított gázolajat.

A rendőrség a kabai férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –