Majálissal ünnepel a stadion

A tavalyi stadionavató Lou Begával
A tavalyi stadionavató Lou Begával - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A stadionban születésnapi bulit rendeznek elsején, másodikán a Loki lép színre.

Kétnapos rendezvény lesz a Nagyerdőn a hosszú hétvégén. Május 1-én a gyerekekről szólnak programok, 2-án a DVSC-TEVA–Videoton rangadóval várja a vendégeket a DVSC és a Nagyerdei Stadion.

Mindig szól a zene

Egyéves a Nagyerdei Stadion, a tavalyi május 1-i kapunyitást is ünnepli az intézmény az idei majálison. A születésnapon délelőtt 10 órakor nyit a stadion állatkert felőli oldalánál a családi terasz, s fél 11-kor koncertezik a Csicseri és Borsó zenekar. Játszópark, zene szórakoztatja a közönséget, majd fél 2-től az Állatkerté a főszerep: a gyerekek kisállatokat simogathatnak a családi teraszon, útnak indul a csacsifogat, s nem sokkal 2 óra után a két debreceni pingvin tiszteletét teszi a Nagyerdei Stadion melletti forgatagban. Fél 3-tól a Zeneteátrum előadásában rajzfilmslágerek hangzanak el, színre lép a lufibohóc, majd az Eagle Dance Line együttes táncparádéja következik. A Nagyerdei Stadion több száz szeletes születésnapi tortáját 16 órakor vágják fel, s osztják szét az ünneplő közönség között. A Fehérlófia Egyesület látványos bemutatója zárja a napot.

Szurkolóknak

Május 2-án a Lokié a főszerep. A szurkolói terasz 10 órakor nyit, 14 órakor mérkőzik a DVSC-TEVA a Videotonnal. A pénztárak pénteken és szombaton 9 órakor nyitnak, várunk minden szurkolót, biztassuk együtt a Lokit! A mérkőzés után, 16 órától a 2004/2005-ös évad jeles mérkőzéseinek összefoglalóját vetítik az állatkert felőli szurkolói teraszon.

HBN
hirdetés