Majális és Loki-meccs a Nagyerdőn

Majális és  Loki-meccs a Nagyerdőn
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Folytatódik a DVSC-TEVA tíz évvel ezelőtti első magyar bajnoki címét ünneplő rendezvénysorozat. Vasárnap délután családi ünnep vezeti fel a Loki bajnoki mérkőzését.

Nemzetközi kupaindulást érő bajnoki helyezésért küzd jó eséllyel a DVSC-TEVA együttese. A soron következő ellenfél az FC Pápa, a meccs május 17-én 18 óra 30 perckor kezdődik a Nagyerdei Stadionban. A Loki első bajnoki címének tizedik évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat is folytatódik. Vasárnap 13 órakor nyit a Nagyerdei Stadion gyermekközpontja. A közkedvelt szabadtéri játékok működnek, kézműves foglalkozások zajlanak az Állatkert felőli oldalon. A Gyermekváros Egyesület, a DVSC és a Nagyerdei Stadion folytatja a nehéz sorsú gyerekek számára szervezett adománygyűjtő akcióját: a szervezők mesekönyveket, játékokat, ruhát várnak, vesznek át vasárnap délután.

A stadion és az Állatkert közötti területen kisállatokat simogathatnak a gyerekek. Fél négykor a Vezér Fitness Stúdió látványos bemutatója szórakoztatja a közönséget, négy órától pedig levetítik a Loki tíz évvel ezelőtt a Manchester Uniteddel vívott Bajnokok Ligája selejtező mérkőzését.