Magyarul üzent a Szikla a hermanosoknak Miskolcra

Akt.:
Magyarul üzent a Szikla a hermanosoknak Miskolcra
Magyarul üzent a Szikla a hermanosoknak Miskolcra
Hollywood, Miskolc – Dwayne Johnson: „Hello Herman, szavazzatok Hanna osztályára!”

Nem mindennapi módon zárta kampányfilmjét a Herman egyik osztálya. A rövid videóüzenetben a Szikla, vagyis Dwayne Johnson részben magyarul biztatta a diákságot arra, hogy szavazzanak a 11/3-ra.

dwayne-the-rock-johnson0

„Hello Herman, szavazzatok Hanna osztályára!” – így kezdte videóüzenetét a Szikla, melyet hollywoodi birtokáról küldött a hermanos osztálynak a világ második legjobban fizetett filmsztárja. Dwayne ezután átváltott angolra, még egyszer elismételte üzenetét, majd pedig megígérte azt is, legközelebb már jobban fog tudni magyarul.

Nem gondolták volna

– Szerettük volna egy külföldi hírességgel megtámogatni a kampányunkat, és igazából a lehetőség adott volt, mivel szüleim egyik ismerőse jóban van a színésszel. Azt viszont nem gondoltuk, hogy ilyen közvetlen lesz. A kapcsolaton keresztül megkerestük, és azonnal igent mondott arra, hogy elkészítse ezt a rövid videót. Sőt nem volt probléma számára az sem, hogy magyarul megszólaljon benne – mondta el érdeklődésünkre Nagy-Ragályi Hanna, a Herman Ottó Gimnázium diákja. Mint mondta, a színész egyben profi pankrátor is, ami kapóra jött, hiszen az osztályuk kampánya a boksz köré épült. Hanna mondta, a filmek levetítésekor – ahogy szokás – mindegyik film nagy tapsot kapott, az övéké is, ám ekkor jött a ráadás, a Szikla üzenete, amit meglepetésnek szántak.

dwayne-the-rock-johnson2

– Mikor meglátták a birtokáról üzenő hírességet, hirtelen síri csend lett a teremben, aztán persze még nagyobb taps és ováció következett, és végül a kampányt is megnyertük! – részletezte Hanna.

dwayne-the-rock-johnson4

A kampány egyébként március végén zajlott, a videóüzenetet azonban csak az elmúlt héten kapta fel előbb az internet, majd a hazai internetes portálok, újságok, tévék. Így – mondja Hanna – most szélesebb körben is hír lett a nem mindennapi üzenet.

dwayne-the-rock-johnson1

– Az iskolában sokszor hallom a fiatalabb diákokat a folyosóról, hogy „nézzétek, ez a 11/3 osztályterme, akiknek üzent a Szikla”, és több volt általános iskolai osztálytársam is megkeresett, tudnék-e segíteni nekik, hogy felvegyék a kapcsolatot vele – zárta a gimnazista.

ÉM-TÁMagyarul üzent a miskolci gimiseknek Dwayne Johnson
Miskolc - A miskolci Herman Ottó Gimnáziumban diákigazgató választást tartottak, a 11/3-as osztály pedig igazán nagy dobással zárta a kampányt. Sikerült ugyanis megszervezniük, hogy Dwayne Johnson videóüzenetet küldjön az iskolának. A Szikla hollywoodi birtokán vette fel az üzenetet, aminek az e...