Magyarországon is fellép Melbourne Ifjúsági Kórusa

Budapesten, Tatán és Egerben is fellép nyáron a Young Voices of Melbourne, vagyis Melbourne Ifjúsági Kórusa. A koncertek július 1-je és 5-e között lesznek, és ingyen lehet részt venni rajtuk- tájékoztatták a Független Hírügynökéget a szervezők.

Európai hangversenykörútra indul nyáron Melbourne Ifjúsági Kórusa. Magyarországra július 1-je és 5-e között látogatnak el, hogy ingyenes koncerteket adjanak Tatán, Egerben és két alkalommal Budapesten. Július 4-én 11 órakor énekelnek a Magyar Nemzeti Galéria Vasárnapi Kórusmuzsika sorozatában, majd ugyanezen a napon 19 órától a Magyar Kultúra Alapítvány székházában adnak közös koncertet a magyar Magnificat Kórussal.

Melbourne Ifjúsági Kórusa

Melbourne Ifjúsági Kórusa Ausztrália egyik legkiválóbb ifjúsági énekkara, fennállásának huszadik évfordulója alkalmából indul európai körútra. Ellátogatnak Olaszországba, Szlovéniába, Magyarországra és Angliába. Ötvennégy fiatal énekes lép fel Mark O’Leary karmester vezetésével, Julia Piggin zongora kíséretével. A kórus egyébként a Kodály-módszer szerint működik.

További tészletek a kórus honlapján, a www.yvm.com.au oldalon találhatók.