Marry Poppins otthon érezné magát

2020.07.13. 08:14

Esernyő installáció ünnepélyes átadására került sor Vámospércs szívében

A település önkormányzata és a Pircsike Vámospércsi Közművelődési Egyesület közös ötlete volt egy színpompás installáció megvalósítása a főtéren.

Fotó: Városháza-archív

A látványos jelenség létrehozásához a szervezők a városlakókat buzdították, hogy ha lehetőség van rá, járuljanak hozzá a kezdeményezéshez.

Fotó: Városháza-archív

– A színpompás ernyők fűzére mosolyt csal az emberek arcára, jó nézni és különleges érzés áthaladni alattuk, szemlélni árnyékuk játékát a burkolaton. Azt szeretnénk, ha Marry Poppins valamikor Vámospércsre vetődne, nyomban otthon érezné magát az esernyők között – köszöntötte e szavakkal az átadót Ménes Andrea polgármester, majd sanzon dalokkal Dandé Melinda előadásában fűszerezték az estét. Vámospércs központja igazi látványosság, úgymond egyedi lett, hiszen a modern, esztétikus fapavilon és köztéri kiskönyvtár, azaz szabadpolc mellett színes esernyők alatt sétálhatnak az arra járók.

DM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában