Bulvár, celeb

2008.09.16. 06:53

Ágica: Az én dolgom, ha van barátom

<p>Az egykori villalakó is beállt a rivaldafénytől fuldokló médiasztárok közé.</p>

Néhány évvel ezelőtt ő jelentkezett az RTL Klub valósághow-jába, mára azonban szeretne visszavonulni. A zenetévé műsorvezetője az utóbbi pár hónapban bebizonyította, hogy nem kell őt félteni, talpraesett lány. A karrierje felfelé ível, és a magélete is sínen van.

– Az életemnek volt egy olyan szakasza, amire egyáltalán nem vagyok büszke. Ha lehet meg nem történtté tenném, ám tudom, hogy ez nem így működik. Akármennyire is szégyellem, mégis felvállalom, az is én voltam. Szerencsére mostanra már elvonultak a fejem felől a fekete felhők, majd kiugrok a bőrömből, olyan jól érzem magam. Az életem ismét sínen van, megtaláltam a lelki békém – mesélte az Ágica.

Az RTL Bulvárnak elárulta, maximálisan nem zárkózik el a médiabeli szereplésektől, hiszen a nevével és arcával keresi a kenyerét, magánéletéről azonban nem hajlandó nyilatkozni.

– Nagyon sok mindent rosszul csináltam ezelőtt. Túlságosan nyitott voltam, a sajtó pedig nem egyszer kihasználta ezt. Olyan sztorikkal kerültem a címlapra, aminek a felét vagy kitalálták, vagy számomra volt fájdalmas. Ennek egyszer és mindenkorra véget vetek, mostantól kezdve a magánéletemről nem beszélek. Szerdán is felhívott egy napilap, hogy egy bútorüzletben láttak nézelődni egy férfival, a barátom volt? Nem tudom, hogy honnan tudták meg, hogy én ott jártam, de nekik is megmondtam, hogy erről nem vagyok hajlandó mesélni.

Ágica elárulta, a férfi, akivel a bútorboltban nézelődött egy régi kedves ismerőse volt, ám ha a barátja lett volna, az is csak rá tartozna.

– Ha egyszer rálelek az igazira, azt biztos nem fogom világgá kürtölni. Persze bujkálni sem fogunk, felvállalom, viszont nem akarok többé a magánéletemmel a címlapokra kerülni – mondta zárásként a szőke szépség.

- RTLbulvár -

· Az első Desperado baba Desperado 2008.09.16.
· Pflum Orsit világsztárokkal fotózták Pflum Orsi és a világsztárok 2008.09.15.
· Britney szülinapi bulit tartott két fiának
· Szakítás sztármódra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!