Multimédia

2013.01.08. 16:14

Letiltották a Facebookot a céges gépén? Megvan a megoldás!

Az iTwin letávolítja azokat az akadályokat, melyeket a cégvezetés gördített Ön elé azzal, hogy letiltotta a szórakoztató portálokat.

Az iTwin letávolítja azokat az akadályokat, melyeket a cégvezetés gördített Ön elé azzal, hogy letiltotta a szórakoztató portálokat.Egy nagyon egyszerű USB eszközről van szó, csak be kell dugni a gépbe és máris kezdhetjük a Facebookozást. Sőt, nagyon hasznos "Teleport me" funkcióval is felszerelték, ami annyit tesz, hogy úgy böngészhetünk utazás közben mintha itthon lennénk, tehát magyar változatot fogunk látni például a Google-ből.

Az eszköz használatához azonban az otthoni gépnek futnia kell. Illetve mégsem, hiszen azokra is gondoltak, akik nem szeretnének áramot pazarolni. És egyébként sem biztonságos otthagyni az áram alatt lévő gépet hosszú utazás alatt. A megoldásuk erre, hogy biztosítanak ingyenes szervereket, melyeken keresztül használható minden weboldal. Annyiból praktikus az otthoni gépre csatlakoznunk, hogy a fileok is elérhetőek lesznek az iTwinnel.

Az ára mindössze 129 dollár (kb. 28 000 Ft). Farmville függőnek megéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!