Magyar–litván meccs: előnyben a debreceniek

Akt.:
A Magyarország–Litvánia barátságos válogatott mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatót Krecz Tibor marketingvezető a Nagyerdei Stadionban
A Magyarország–Litvánia barátságos válogatott mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatót Krecz Tibor marketingvezető a Nagyerdei Stadionban - © Fotó: Matey István
Debrecen – Rendkívül rugalmas volt a Magyar Labdarúgó Szövetség, amikor megszabta a válogatott mérkőzés jegyárait, vagyis a magyar–litván barátságos meccs megtekintéséért több mint barátságos árat kérnek el – fogalmazott a pénteki sajtótájékoztatón Krecz Tibor, a Nagyerdei Stadiont üzemeltető MSE Kft. marketingvezetője.

A Magyarország–Litvánia felkészülési mérkőzést június 5-én, pénteken 18 óra 30 perctől rendezik Debrecenben, a találkozóra május 18-tól kezdődik a belépők árusítása, az első héten csak a Nagyerdei Stadion-kártyával rendelkezők vásárolhatnak beugrót a helyszínen, azaz előnyt élveznek a cívisvárosi drukkerek. Huszonnegyedikéig a belépésért elkért árak is alacsonyabbak lesznek, 500 és 3000 forint közötti díjat kell leszurkolni a tikettekért.

A következő héten ugyanennyibe kerülnek a belépők, akkor már nem csak az NS-kártyával rendelkezők állhatnak sorba a jegypénztáraknál, míg a meccs hetében már 1000-5000 forintig árulják a „zsugákat”.

A szervezők bíznak benne, hogy sokan támogatják majd a nemzeti csapatot a cívisvárosban és Dárdai Pálék sikeres főpróbát tartanak a Finnországban rendezendő sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező előtt.

HBN
hirdetés