Sport

2013.03.19. 10:31

Elmaradt főpróba után jön a bronzmeccs

Debrecen - A zord időjárás miatt elmaradt a vasárnapra tervezett Debreceni HK-KH Sanok szlovák junior bajnoki mérkőzés, ugyanis a lengyel a csapat nem indult el a havazás miatt.

Debrecen - A zord időjárás miatt elmaradt a vasárnapra tervezett Debreceni HK-KH Sanok szlovák junior bajnoki mérkőzés, ugyanis a lengyel a csapat nem indult el a havazás miatt. Így a Debreceni Hokiklub fiataljai számára elmaradt a főpróbája a hazai bajnokság bronzéremért vívott párharcának, ahol a DHK az MTK-FTC gárdájával mérkőzik.

A két győzelemig tartó sorozat szerda, péntek, vasárnap lebonyolításban lesz, és a hajdúsági csapat érezheti magát előnyben, hiszen szerdán és vasárnap is hazai pályán fogadhatja riválisát. Az első találkozót szerdán, 17.30-kor rendezik a Debreceni Jégcsarnokban. Elkel majd a biztatás a debreceni fiatalok számára, akik idén igazán „oda tették” magukat, bizonyítva, hogy lehet keresnivalójuk a magasabb osztályok valamelyikében is.

HBN-PZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!