„A focit nem csak lábbal, hanem fejjel is kell játszani”

Akt.:
„A focit nem csak lábbal, hanem fejjel is kell játszani”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A Puskás Akadémia vs. DVSC (4-0) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Pintér Attila és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Gratulálok a Puskás Akadémiának. Az első félidőben a csapat azt gondolta, hogy a labdarúgásban a védekezés nem szerepel. A focit nem csak lábbal, hanem fejjel is kell játszani. Védekezés nélkül nem lehet futballozni. Nagy területet adtunk a Puskásnak, amit ki is használtak. A második félidőben fegyelmezettebbek voltunk. A visszavágón meg akarjuk mutatni, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között.

Pintér Attila: Nagy öröm, hogy egy elődöntőben 4-0-ra nyertünk. Fegyelmezetten és jól játszott a csapat egy fegyelmezett, agresszívan kezdő Debrecen ellen. Van még egy mérkőzés, nem szabad hátradőlni, mindent el kell követni, hogy a klub sikeres legyen. A játékosok történelmet írhatnak a Puskás Akadémia életében.


Magyar Kupa: Puskás Akadémia vs. DVSC
Felcsút - A Puskás Akadémia csapata óriási lépést tett a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a továbbjutás felé, miután a szerdai első mérkőzésen, hazai pályán 4-0-ra legyőzte a több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó Debrecent. A visszavágót május 8-án rendezik. Magyar Kupa, elődöntő...

Magyar Kupa: Puskás Akadémia vs. DVSC
Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Debreceni VSC csapata a Puskás Akadémia együtteséhez látogatott szerdán 20.15-től. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés Puskás Akadémia vs....