Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó mérkőzés-élőben!

“Brusztolós meccsre számítok, a Honvéd már nem egyszer bizonyította, hogy jó formában van az utóbbi hetekben. “-Értékes pontokat gyűjtöttek a bajnokságban az élmezőnyben található csapatok ellen, elég ha csak a Videoton vagy az Újpest elleni derbikre gondolunk. A fővárosiak nagyon jól megszervezik a védekezésüket és masszív, harcos gárdát alkotnak. Nehéz lesz, de be akarunk jutni a sorozat döntőjébe! – ezekkel a szavakkal vezette fel Bücs Zsolt, a Loki pályaedzője a mai, Honvéd elleni kupamérkőzést. Mint ismert, a két héttel ezelőtti első mérkőzéen 1–1-re végeztek a csapatok a Bozsik-stadionban.

– Úgy gondolom, a továbbjutás esélyese a Debrecen. Ha számszerűsítenem kellene, azt mondanám: 51 %-49 % a valószínűsége a két csapat döntőbe kerülésének, hiszen ellenfelünk hazai pályán játszik, és idegenben döntetlent ért el. Legalább egy gólt kell lőnünk vagy többet ahhoz, hogy mi ünnepelhessünk. Emiatt számunkra olyan lesz a mai mérkőzés, mintha nem elődöntő, hanem döntő lenne – ezek már Massimo Morales edző szavai, aki a Honvéd honlapján nyilatkozott az esélyekről.

A DVSC vélhetően a következő összeállításban játszik majd: Pantics – Bodnár, Mészáros, Mijadinoszki, Laczkó – Bódi, Spitzmüller, Rezes, Szakály – Feczesin, Yannick.

Kapcsolódó cikkek:

„Brusztolós” meccs várható

Magyar Kupa elődöntő: ingyenes lesz a mérkőzés!További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek