„Az első mérkőzésen ment el az elődöntő”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. Puskás Akadémia (2-0) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pintér Attila értékelte a látottakat.

Pintér Attila: Maximálisan elégedett vagyok a játékosokkal, hiszen mindent elkövettek, hogy ez a klub a kupadöntőben tudjon szerepelni. Az egyesületnek is köszönöm, hogy ez a klub sikeres tud lenni. A kupadöntőben remélem, olyan eredményt tudunk elérni, amire büszkék lehetünk. Átadtuk a területet a Debrecennek, igazából gólhelyzetük nem volt. Nem éreztük, hogy veszélyben van a 4-0-s előnyünk.

Herczeg András: Gratulálok a Puskás Akadémiának a döntőbe jutásért. Az első mérkőzésen ment el az elődöntő. Mi irányítottuk a játékot, fölényben voltunk, sajnos nem sikerült továbbjutnunk. Nem úgy alakult, ahogy mi szerettük volna. Kusnyír Eriket ki kell emelni, nagyon jó teljesítményt nyújtott a 18 éves játékos.


Magyar Kupa: DVSC vs. Puskás Akadémia
Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a Debreceni VSC csapata a Puskás Akadémia együttesét fogadta kedden 20.00-tól. Az első mérkőzés 4-0-s felcsúti sikert hozott Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő, máso...