„Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. Budapest Honvéd (3-1) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Supka Attila értékelte a látottakat.

Herczeg András: A csapat nagyon jó teljesítményt nyújtott, a fegyelmezettség mellett játék is volt. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Végig nagy figyelemmel játszott a gárda, sok jó egyéni teljesítmény is volt, a csapat is jól játszott.

Supka Attila: Az első mérkőzésen az első félidőben eldönthettük volna a továbbjutás sorsát. Úgy jöttünk ide, ha gólt szerzünk a meccs elején, meglehet a továbbjutás. Ilyen hibákat, amiket elkövettünk a védelemben, nem lehet. Szerencsénk is volt, több gólt is rúghatott volna a Loki az első félidő második részében, mivel akkor leült a játékunk. A második félidőben megpróbáltunk mást játszani, de a harmadik gól megpecsételte a sorsunkat. Ezen a mérkőzésen a Loki jobban akarta a továbbjutást.


Budapest/Debrecen - A Debrecen jutott elsőként a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjébe, miután a negyeddöntő hazai visszavágóján 3-1-re legyőzte a Budapest Honvéd csapatát kedden. A gól nélküli kispesti találkozót követően a visszavágón Könyves Norbert az első félidő elején és végén is góllal büntet...

DVSC vs. Honvéd
Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Debreceni VSC csapata a Budapest Honvéd együttesét fogadta kedden 17.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az első találkozó 0-0-s döntetlent hozott. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó Magy...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek