Magyar Aids Gála és Magyar Jótékonysági Díjátadó

A Magyar Aids Gála rendezvényt Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető szervezi évente mindig december 1-jén az Aids Világnapján. Az AIDS Gálán a hazai élet hírességei vesznek részt, jelezve ezzel, hogy kiállnak nemcsak a betegség, hanem az egyenjogúság és a tolerancia mellett.

A Gála belépőjéből befolyó összeg jótékonysági felajánlásként kerül az Összefogás a Toleranciáért Alapítványhoz, melyet szintén Amanda Elstak hozott létre. A műsorvezető által szervezett jótékonysági műsorokat évről évre Sárközi Anita, Harangozó Teri, Schaffler Nina, Bódy Magdi, Mary Zsuzsi, Szecsődi Karcsi, Terry Black és még sokan mások előadásukkal támogatják.
2010 december 1-én osztották ki legelőször a Magyar Jótékonysági Díjakat. Minden évben az Aids Világnapján tartják a díjátadó ünnepséget több órás jótékonysági koncerttel karöltve. A díjakat Katona Éva üvegfestő művésznő készíti a nyerteseknek. A háziasszony szerepét Amanda Elstak műsorvezető látja el. Valamennyi díjazott méltó rá, hogy a Jótékonysági Díjátadó Gálán megemlítsék nevüket, hiszen kiállnak a jótékonyság, tolerancia, a sokszínűség, és az egyenlőség mellett.

Pár név akiket 2010-ben jutalmaztak. Mesterházy Attila, Rogán Antal, Medveczky Ilona, Szklenár Gabriella (Baby Gabi), Kovács Erzsi és még sokan mások. Az ünnepségen a magyar művészvilág jeles képviselői szórakoztatják a közönséget négy órás műsorral.