Magasan a léc

Ebben az évben még nem jártunk ilyen közel ahhoz, hogy megkezdődjenek a tavaszi küzdelmek a labdarúgó NB II-ben.

A Keleti csoportban a Baktalórántháza VSE budafoki (vasárnap, 15), a Nyíregyháza Spartacus a Szolnok elleni hazai meccsel (szombat, 13, Sport2) startol.

– Az őszi szereplésünk alapján magasra került a cél, de mivel a második és nyolcadik helyezett között nagyon kicsi a különbség, túlzott terheket nem rakunk a játékosok vállára – árulta el Kozma Attila, a BVSE elnöke. – Az ősszel a biztos bentmaradás kiharcolásával vágtunk neki a bajnokságnak, amelyet úgy módosítottunk, hogy szeretnénk az első nyolcban végezni. Úgy gondolom, gesztust gyakoroltunk azzal a Nyíregyháza felé, hogy fél évre kölcsönbe átengedtük házi gólkirályunkat Szilágyit, ebből is látszik: jó a kapcsolat a két megyebeli csapat között és ezzel a lépéssel is szeretnénk segíteni a Spartacus feljutásra irányuló terveit. Szokás szerint nálunk most sem volt túl nagy a játékosmozgás, bízunk benne, hogy meg tudjuk közelíteni az őszi jó szereplésünket.

Füvön edzettek

Kedden is csütörtökön is a Városi Stadion centerpályáján gyakorolt a Spartacus csapata. A jelek szerint tehát semmi akadálya annak, hogy a nyíregyháziak a megszokott környezetben fogadják a Szolnokot.

 - Bodnár Tibor –