szon-sportoldal

2008.04.18. 13:09

Immár felszabadultan alkothatnak

<p>A tavasszal otthonában gyengélkedő Jászberény vendége lesz a küszködő Tuzsér.<br /> <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/immar-felszabadultan-alkothatnak/cn/szon-news-km_01-20080417-064717"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A Tököl elleni 1–2 után egy-kettőre fölöttébb kínos helyzetbe került az NB II-es tuzséri futballcsapat. A Keleti csoport utolsó előtti helyén szerénykedő együttes előzőleg a Kecskemét és a BKV Előre otthonában kapott egy négyest, így 1–10-es mutatóval zárták az utóbbi három fordulót.

Idegenben tavasszal négyszer maradtak alul, ebben a helyzetben utazik szombaton Jászberénybe a Tisza-parti csapat. Oda, amelyik idén korántsem számít katlannak, mivel Sándor István edző együttese a Szolnok, a Makó és a Mezőkövesd ellen is egy góllal vesztett. A 17 órakor kezdődő meccs során valamelyik sorozat mindenképpen megszakad, mindkét félnek nagy szüksége van a pontra és a pontokra. Természetesen a vendégeknek jobban, hiszen ha éltetnék még a halvány reménysugarat, csúcsformában kell teljesíteniük a Jászságban.

– Sokat beszélgettünk a héten a kialakult helyzetről – mondta Virovecz Pál edző. – A védelmünk bal oldala „kisárgult”, Dancs és Ur sem léphet pályára ezúttal. Gergely betegséggel, Babjak sérüléssel küszködik, kétséges a szereplésük. Immár görcsmentesen, felszabadultan futballozhatunk, nincs akkora teher, mint korábban. Szeretnénk becsülettel kihozni a játékosokból azt, ami bennük van, hogy ez mire lesz elég, szombaton kiderül.

A várható tuzséri kezdőcsapat:
Nagy Z. – Sipos T., Szilágyi K., Szabó I., Jeddi – Gergely (Tóth T.), Babjak (Minyin), Iván, Fodor – Fekete, Simon.

Új időpont

A MLSZ versenybizottsága módosította a május 3-án 17.30 órára kisorsolt Tuzsér–Ferencváros másodosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés időpontját. Eszerint május 4-én 13.30 órától lépnek pályára a zöld-fehérek a szabolcsi településen.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!