Magánokirat-hamisítót fogtak a határon

Ártánd – Elfogatóparancs volt érvényben azzal a 36 éves férfival szemben, akit a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei fogtak el Ártándon.

Az ártándi közúti határátkelőhelyen 2015. november 6-án 15 óra 15 perckor egy 36 éves férfi jelentkezett kilépésre. A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelőjének feltűnt a gyanúsan viselkedő férfi, akiről a személyi adatainak leellenőrzését követően megállapította, hogy ellene a Makói Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a román állampolgárt elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 2 közúti közlekedési baleset pedig súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 12 esetben foganatosítottak.