Maga alá gyűrte a kerékpárt a teherautó Balmazújvárosban

Akt.:
A balmazújvárosi baleset
A balmazújvárosi baleset - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A debreceni kamionbaleset mellett is történtek személyi sérüléses balesetek csütörtökön Hajdú-Bihar megyében.

Egy 46 éves férfi április 27-én 13 óra 30 perc körül az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett Balmazújvárosban, a Debreceni úton. A sofőr a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére elindult, jobbra kanyarodott, azonban nem biztosított elsőbbséget a járművével párhuzamosan kiépített gyalog- és kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak, akit elütött. A kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

balmaz2

Fotó: police.hu

A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 19 éves férfi április 27-én 21 óra körül az általa vezetett motorkerékpárral közlekedett a 48-as számú főúton Debrecen felől Vámospércs irányába. A rendelkezésre álló adatok szerint a főút 12. kilométerszelvényében a motor műszaki hibája miatt a sofőr elvesztette uralmát járműve felett, áttért a menetiránya szerinti baloldalba, majd az útpadkán elesett. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi könnyű sérülést szenvedett.

mo1

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Autókat tarolt a kamion Debrecenben – A Kishegyesi úti tömegbaleset részletei

A rendőrség közleményben írja le, pontosan hogyan történt a csütörtöki óriási karambol. Hatvanegy éves sofőr vezette a kamiont, többen is megsérültek.