Macskát áldoztak a Sátánnak Kecskeméten

Macskát áldoztak a Sátánnak Kecskeméten
Elvágott nyakú macskát talált a temetőgondnok Kecskeméten, az árpádvárosi Szentháromság temető egykori halottasházában. A körülmények arra utalnak, hogy az állatot megkínozták, rituálisan kivégezték.

– Hétfőn reggel 8 óra körül találtam meg szegény állatot. Arra lettem figyelmes, hogy a régi halottasház sarkánál kibontották a téglákat illetve hogy a hóban több lábnyom is van – mondta el a baon.hu-nak Szekér Zoltán temetőgondnok. – Bementem az épületbe, mert arra gyanakodtam, hogy újra hajléktalanok költöztek be oda a hétvégén. Azután észrevettem a rajzokat. Először azt hittem, hogy csak valami gyerekcsínyről van szó, de utána már láttam az elvágott nyakú macskát is. Rögtön hívtam a főnökömet, majd értesítettük a rendőrséget is.

Szekér Zoltán meggyőződése, hogy az állatot sátánisták ölték meg, szabályos rituálé során. Amit a helyszínen láttunk, szintén ezt látszik alátámasztani. “Ti akik Isten vak birkái vagytok, ne háborgassátok a Sátán és Démonnagyurak felszentelt helyét” – olvasható
egy régi bútoron a felirat, mely első látásra úgy tűnik: női kéztől származhat.

A nyomokból az is kikövetkeztethető, hogy a brutális állatkínzók előbb elvágták a macska nyakát, majd az egyik kör mentén körbevitték.

A rendőrség helyszínelt a temetőben, mint Nyíkos Tamás sajtószóvivőtől megtudtuk: ismeretlen elkövető után nyomoznak állatkínzás bűncselekménye miatt. A nyomok kiértékelése még folyamatban van. A kegyetlenül megölt macska tetemét a Mentsvár az Állatokért Alapítvány munkatársai szállították el.

Forrás és fotók: baon.hu