Mackó Kupa: Budapesten versenyeztek a legifjabb tornászok

Akt.:
Mackó Kupa: Budapesten versenyeztek a legifjabb tornászok
Budapest, Debrecen – A Mackó Kupát a Budapesti Honvéd Sportegyesület rendezésében bonyolították le, a versenyt a 2008-as és annál fiatalabb versenyzők számára hirdették meg. A Debreceni Egyetem Atlétikai Club fiú tornászai képviselték a cívisváros színeit.

A meghívásos megmérettetésen 8 csapat indult, az ifjú debreceni versenyzők az erős mezőnyben az ötödik helyet kaparintották meg. A dobogón fővárosi egyesületek csapatai álltak.

Az egyéni viadalban a 2010-es évben születetteknél az óvodás korú Balogh László a harmadik, míg az első osztályos Kovács Ármin a 4. helyet tudta megszerezni.

A versenygyakorlatokon túl ezen a kupán kézenálló versenyt is rendeztek a szervezők, melyet nagyon élveztek a gyerekek. Jelre mindenkinek fel kellett lendülni kézállásba, és az lett a győztes, aki a legtovább úgy tudott maradni. A 2008-as születésűek versenyében Buzsik Mátét pár másodperc választotta el a győzelem megszerzésétől.

A Mackó Kupa legifjabb versenyzője Balogh László volt, akit a szervezők különdíjjal is jutalmaztak.

– Lakatos István –


Tények

5. helyezés: Debreceni Egyetem Atlétikai Club

A csapat tagjai: Kertész Bence, Kovács Ármin, Hoczka Bence, Hamza Balázs, Buzsik Máté, Cserháti Nagy Roland, Balogh László

Egyéni versenyben a 2010-es korosztályban 3. Balogh László és 4. Kovács Ármin

Edzők: Kaszás Péter, Szabó Norbert , Ladányi Zoltán, Lakatos IstvánTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés