Bulvár, celeb

2008.06.05. 11:16

Minijét húzogatta, erotikus táncot lejtett Christina

<p>Christina Aguilera sem sokáig bírja az otthonülést. A szexi énekesnő férjével ruccant ki egy kicsit négyhónapos babájuk mellől, és csapott egy igazi görbe estét! <dia width="900" height="700" alt="Minijét húzogatta, erotikus táncot lejtett Christina 2008.06.5."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Minij_t_h_zogatta__erotikus_t_ncot_lejtett__1/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Minijét húzogatta, erotikus táncot lejtett Christina 2008.06.5." /></a></dia></p>

Kisebb-nagyobb rendezvényeken már feltűnt Christina Aguilera, mióta januárban megszületett első gyermeke, a kis Max, de bulizni, mint a régi szép időkben, még nemigen láthattuk!

A szexi énekesnőnek valósággal csodájára járnak a szülése óta...Ennek oka pedig nem más, mint a szöszke sztár hatalmasra duzzadt mellei, melyeket előszeretettel mutogat a nyilvánosság előtt.

Most sem kellett csalódniuk a jelenlevőknek az énekesnőben, aki dögös, mélyen dekoltált kék miniruhában érkezett férje, Jordan Bratman oldalán a Las Vegas-i Lax clubban rendezett party-ra.

Christina nemcsak külsőre volt vadító, de viselkedésében is hozta a régi formáját! Fülig érő vigyorral beszélgetett mindenkivel és önfeledten mulatott, olyannyira, hogy még erotikus táncot is lejtett!

Először csak a férje előtt, majd célba vette egyik hölgy ismerősét, akivel vad csípőrázásba kezdtek. Christinának még a minije is feljebb csúszott...

Sőt, még egy kis flört is belefért az énekesnő részéről az éjszakába, a fotókon ugyanis jól látható, hogy a sztár idegen pasikkal is szóba állt, és igen közel is kerültek egymáshoz. Lehet, hogy később az ifjú Bratman arcáról kissé lehervadt az a lelkes vigyor.

Forrás: Ma.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!