„Ma olyan gólokat kaptunk, amelyekért az U7-es csapatunknál is dühös lennék”

Akt.:
„Ma olyan gólokat kaptunk, amelyekért az U7-es csapatunknál is dühös lennék”
© Fotó: Derencsényi István archív
Hajdú-Bihar – Rangadót nyert a Vámospércs, idegenben nyert a Nyírábrány csapata. Négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó Megye II-es bajnokság Északi csoportjának szombati játéknapján. Lássuk az eredményeket!

Le–Petit–DSC–Pentafrost Nyírmártonfalva 1–4 (1–2)

50 néző Vezette: Dobi Zs.(Péter A., Csiszár K.)

Debrecen: Selyem D. – Csurgó Á.(Taricska G.), Molnár B., Dobrán Cs.(Gombos Á.), Mikó Z., Frida Gy.(Lukács Á.), Károlyi N., Nagy N., Tamás A., Kovács K., Fehér J. Edző: Nagy Róbert.

Nyírmártonfalva: Kozma N. – Havrilla I., Kiss G.(Mandics I.), Tóth II. T., Rózsa N., Jónizs A., Bodnár S., Szemán T., Haga T., Szemán B., Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Frida Gy, illetve Tóth II T. (2), Szemán N., Haga T. Jók: Senki, illetve Bodnár S., Haga T., Szemán B., Kozma N. Ifi: 2–1.

Nagy Róbert: –A felnőtt meccset hagyjuk, Ifi csapatomnak gratulálok a bajnoki címhez! Most örülnünk kéne, de sajnos a nagy tragédia beárnyékolja az egészet. Őszinte részvétet kívánok az egész DSC nevében kapusunknak, Nagy Balázsnak és családjának! Végig mögötted áll az egész egyesület!

Konyári Sándor: –A mérkőzés elején ránk ijesztett az ellenfelünk, az első percekben hátrányba kerültünk. Azonban fokozatosan feléjük nőttünk, és könnyedén a saját javunkra fordítottuk a meccset. Ha a támadó harmadban jobban koncentrálunk, sokkal nagyobb is lehetett volna a különbség. Köszönjük a DSC-nek a sportszerűségüket! Sikerült a szezon előtt kitűzött célunk! A befektetett munka gyümölcse ma beérett!

Bocskai SE Vámospércs–Hajdúhadház FK 3–0 (0–0)

200 néző Vezette: Nagy T.(Nagy L., Pósa Zs.)

Vámospércs: Kolompár J. – Vincze V., Kolompár K., Führer L.(Kiss I.), Kolompár R., Balogh S., Tóth G.(Zsupos J.), Kovács Gy.(Pólyik D.), Károlyi A.(Kiss T.), Kolompár K., Garai G.(Nánási D.) Edző: Oláh Sándor.

Hajdúhadház: Kiss L. – Rostás M., Lakatos L.(Hadházi M.), Kiss Zs., Horváth A., Dancsi J.(Imre E.), Offra T.(Dancsi J.), Fekete I., Hadházi D.(Molnár D.), Halder P., Szabó I.(Kovács G.) Edző: Pintér István.

Gól: Kiss I., Kolompár K., Károlyi A. Jók: Az egész csapat, illetve Kiss Zs., Fekete I. Ifi: 2–6.

Oláh Sándor: –Revánsot vettünk az őszi vereségért!

Pintér István: –Gratulálok a Vámospércs csapatának! Sokat tetettek a sikerért, mi pedig nagyon keveset.

Görbeházi K.S.E.–Egyeki SBSE 5–2 (1–0)

60 néző Vezette: Kertész F.(László J., Jóni T.)

Görbeháza: Szilágyi K. – Molnár D., Besenyő P., Ilyés Z., Toronyai L., Fülöp A., Fábián Sz.(Répási Sz.), Varga B., Tóth P.(Ronkovics T.), Hajdu R.(Siket Gy.), Pók D.(Kiss S.) Edző: Szolnoki Attila.

Egyek: Kalóz I.(Papp Z.) – Kun K., Zsólyomi D., Lipták M., Illés J.(Szabó Cs.), Len Á., Farkas Cs.(Farkas A.), Törő T.(Papp R.), Csala R., Farkas Z., Len Sz. Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Hajdu R. (2), Pók D., Siket Gy., Tóth P., illetve Farkas Z., Len Sz. Jók: Az egész csapat, illetve Farkas Z. Ifi: 6–0.

Szolnoki Attila: –Az utóbbi időkben voltak nehézségeink, de ma ezt félre téve megmutatta a csapat, hogy a végjátékba mire képes. Ragyogó játékkal, szép gólokkal, ötletesen focizva búcsúztunk a hazai környezettől. Gratulálok minden játékosomnak a mai teljesítményhez! További sok sikert kívánok a sportszerű egyeki csapatnak! Ifjúsági csapatomat illeti a dicséret a magabiztos győzelemért!

Farkas Zoltán: –Ma olyan gólokat kaptunk, amelyekért az U7-es csapatunknál is dühös lennék. Mindent elkövettünk, hogy a Görbeháza gólokat tudjon szerezni, gólpasszokkal segítettük a játékukat. Igazából azt gondolom, hogy semmivel sem gyengébb a csapatom, mint a hazaiaké, de aki ránéz az eredményre, az azt látja, hogy sima 5–2. Messze nem így zajlott ez a meccs, 3–2-nél nyomás alatt tartottuk a hazaiakat, de sajnos egyenlíteni nem sikerült, így maradt a gratuláció a hazaiaknak. Sajnos ők nyertek, ezt a játékot még mindig gólra játsszák, nem pontozásra. Ha visszanézik a nyilatkozataimat, láthatják, hogy sosem szoktam foglalkozni a játékvezetéssel, de ma úgy érzem ma a sporik úgy érezték, hogy egy milliószor kötelesek belefújni a sípba. Nem hagyták a folyamatos játék kialakulását.

Ebesi S.B.K.E.–Nyírábrányi KSE 2–4 (1–0)

100 néző Vezette: Seres L.(Bodnár T., Benedek Zs.)

Ebes: Pál T. – Kovács B., Almási A., Nagy Z., Mozsár D.(Tőzsér T.), Simon N., Kovács T.(Oláh Cs.), Szatmári Z., Szabó Z.(Árva D.), Andirkó I., Fodor S.(Sándor R.) Szakosztály vezető: Kovács Imre.

Nyírábrány: Fekete S. – Tóth Cs., Küzmös Gy., Vásárhelyi J., Fecskovics M., Bencze Zs., Rátonyi Zs., Mezei L.(Tóth Cs.), László R., Kiss G.(Rápolty Z.), Szabó G. Edző: Tóth Csaba.

Gól: Fodor S., Andirkó I., illetve László R. (2), Szabó G., Kiss G. Jók: Senki, illetve Mindenki, Fekete S. a mezőny legjobbja. Kiállítva: Szatmári Z.

Kovács Imre: –Siralmas mérkőzésen kaptunk ki. Gratulálok a Nyírábránynak, bennünk több volt a hit! Nem megyek el most a játékvezetés mellett. Úgy érzékeltem, hogy a pálya nem egyformán lejtett. Én, aki csak eddig dicsértem és megköszöntem a korrekt játékvezetést, most ilyennel kellett szembesülnöm.

Tóth Csaba: –Sikerült nagyon rosszul kezdeni a mérkőzést. A gyenge kezdés után gólhelyzetek sorozatát hagytuk ki, még a tizenegyest sem sikerült érvényesíteni. A második félidőre már mindenki jobban összpontosított és így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

A Tiszacsegei VSE–Nyíracsád Petőfi SE mérkőzés elmaradt.